Tilbage

Om os

René Michelsen
Direktør

36 13 07 96
Send mail til René

René er kontaktperson for de kommuner Fru Hansens Kælder indgår aftaler med. Derudover har han det overordnede ansvar for udvikling af virksomheden og for virksomhedens økonomi.

Pil Ammundsen
Direktør

36 13 07 91
Send mail til Pil

Pil har ansvaret for virksomhedens daglige drift. Derudover er Pil ansvarlig for kommunikation og markedsføring.

Jannie Spohr
Kundeansvarlig

36 13 07 90
Send mail til Jannie

Jannie er stemmen bag Fru Hansens Kælder. Jannie er kundeansvarlig, og derfor den første man ”møder”, når man ringer ind. Jannie har den daglige kontakt med AB og BC catering, og er ofte ude i marken og besøge institutioner til opstartskurser og opfølgningsbesøg.

Pia Nan Jensen
Økonomi & Regnskab

36 13 07 95
Send mail til Pia

Pia har, ligesom Pil og Jakob, været med fra dag et og kender derfor alle afkroge af Fru Hansens Kælder. Pia er en haj til tal og har derfor ansvaret for firmaets bogholderi og regnskaber.

Mette Bagterp
Måltidsplanlægger og leverandørkontakt

36 13 07 98
Send mail til Mette

Mette har ansvaret for udviklingen af vores menuer sammen med Maiken og Pil og har desuden den daglige kontakt til de leverandører, der producerer vores råvarer og produkter.
Mette er kandidat i integrerede fødevarestudier og har styr på allergener og specielle kostbehov.

Jakob Munnecke
Marketing og køkkenrådgivning

36 13 07 92
Send mail til Jakob

Jakob er firmaets alt-mulig-mand. Han er vores in house madfotograf og laver alt grafisk materiale. Desuden har Jakob 13 års erfaring med køkkenindretning i daginstitutioner og rådgiver nye kunder, der skal starte op med madordning.

Christine Snæbum Jørgensen
Konceptudvikling og marketing

36 13 07 97
Send mail til Christine

Christine har en bachelor i ernæring og sundhed med fokus på ledelse, fødevarer og service. Hun har ansvaret for økologiregnskaber og udvikling af nye koncepter, så som Vikarmad. Christine fører også pennen på vores nyhedsbreve og andet skriftligt materiale sammen med Jakob.