Boller i karry
Ingredienser
Kødboller
Karrysovs
Øvrige Ingredienser
Tilberedning
1. Kødboller
Rør det hakkede kød sejt sammen med saltet.
Pil løgene og skær dem i grove stykker.
Kom løg og mælk i en foodprocessor og hak det fint.
Rør løg/mælkeblandingen i kødet.
Rør æggene i.
Rør melet i farsen.
Sæt farsen på køl i 30 minutter.
Kom vandet i en gryde og kog den op.
Form boller af grundfarsen og kom dem i gryden med det kogende vand.
Skru ned for gryden og pocher bollerne stille og roligt.
Tag bollerne op af gryden, kom dem i en skål og dæk dem med film, gem kogelagen til saucen.
2. Karrysovs og ris
Pil løget og snit det fint.
Skær æblet i tern.
Kom olie i en gryde og varm den op.
Kom løg og æbletern i gryden og rist det af.
Ris koges efter anvisning på posen.
Pil hvidløget og riv det på den fine side af rivejernet.
Tilsæt karry, hvedemel og hvidløg til gryden og rist det godt igennem.
Kom kogelagen i gryden under omrøring.
Lad saucen koge igennem i 10 minutter.
Kom saucen i en blender og blend til en hel glat sauce.
Smag til med salt og peber.
Ris koges efter anvisning på embalagen.