SKABT PÅ PASSION OG MADGLÆDE

I Fru Hansens Kælder banker vores hjerter for ren børnemad - og det har de gjort i mere end 20 år. Da ægteparret Pil Ammundsen og Jan Michelsen startede virksomheden, var de drevet af et brændende ønske om at gøre en positiv forskel for børnenes madvaner. Og selvom Fru Hansens Kælder er vokset fra kælder til kvist - så er missionen den samme; vi vil gøre det nemt at give børnene gode madvaner for livet. At servere børnemad skal ganske enkelt være simpelt - og møg lækkert. Konceptet virker, og hver dag er der 15.000 børn, der får et kærligt skub i retning af de gode madvaner. 

Vi har skabt vores kernekoncept med stor hensyntagen til institutionernes dagligdag og med forståelse for den travle hverdag, de står overfor. Vi ser os selv som en hjælpende hånd, der støtter institutionerne i at kunne tilbyde sund og smagfuld børnemad, uden at gå på kompromis med arbejdsgange og pædagogik. 

Det handler om duften

I vores køkken mødes man af dufte, der bringer minder tilbage til den bedste børnehavedag. Hver dag spreder duften af Fru Hansens Kælders madlavning sig til mere end 250 institutionskøkkener landet over - og vores eget er ingen undtagelse. Vi samles nemlig dagligt omkring frokostbordet, hvor vi spiser og smager på den selvsamme mad, som børnene spiser. Tit får vi besøg af vores økologiske producenter og sammen udforsker vi nye smagsoplevelser og tester, hvad vi tror på, at børnene godt kan lide. Vi sanser, dufter, tygger og spytter ud – helt ligesom børnene. For maden - den skal smage godt - og gør den det, så kan den spises af alle, store som små. Det allervigtigste er, at der lander kvalitet på tallerkenen og sund mad i maven – dét er kernen i vores koncept! 

PÅ BESØG I FRU HANSENS KÆLDER

Food service magasinet BLUS har været på besøg hos Fru Hansens Kælder

Det er der kommet en artikel og en film ud af, som vi gerne vil dele med jer. Fokus er på de nye kostråd “Godt for sundhed og klima” og hvordan vi arbejder med dem, når vi laver mad til mange.

Casper Teilhof

Casper er vores all-around it medarbejder som styrer vores datastrategi og analyse. Han hjælper os med at forstå hvad vores data egentlig betyder og finder mønstre i komplekse datasæt, som vi kan bruge til at udvikle endnu bedre børnemad. Hans indsigter inspirerer os til at skabe nye og effektive ideer, som bygger på hvad der virker i praksis, og hvad vores kunder efterspørger.

Christine Snæbum Jørgensen

Christine brænder for alt vedrørende ernæring, økologi og børnemad. Sammen med Jannie sørger hun for, at vores kunder får den bedst mulige service. Hendes excel-skills og viden om økologi sikrer, at vores økologiregnskaber er præcise, så vi kan dele vores ernæringsviden med jer og gøre hverdagen ude i institutionerne lidt lettere. Med sin baggrund inden for ernæring og sundhed, med fokus på ledelse, er Christine mester i at koordinere og holde styr på alle detaljer og deadlines på tværs af vores teams. Hun har altid et ark eller en lille graf klar til enhver lejlighed - for det er sådan, hun arbejder bedst.

Jakob Munnecke

Jakob, vores alt-mulig-mand, har været med os næsten fra begyndelsen. Han er vores in-house madfotograf og en haj til grafisk materialeudvikling. Som tidligere køkkenchef ved han en ting eller to om køkkener og med 13 års erfaring i køkkenindretning i daginstitutioner, rådgiver Jakob nye kunder til at få den bedste start på vores madordning.

Jannie Spohr

Jannie har været en fast del af Fru Hansens Kælder i 11 år og er kundeansvarlig. Det er derfor også hendes stemme, du først vil møde, når du ringer ind til os. Jannie er også på mange måder vores glade ansigt udadtil, da hun ofte besøger institutioner, arrangerer opstartskurser og laver opfølgning og evalueringer - så der er fart på, og bliver kørt nogle kilometer rundt i landet.

Line Lausch

Line varetager den daglige kommunikationsdrift og udvikler nye initiativer samt formidler vores arbejdsprocesser. Hun nørder tekst og grafik til informationsmateriale både digitalt og trykt. Desuden har hun ansvaret for vores tilstedeværelse på sociale medier, hvor hun sørger for, at både kunder og forældre kan komme med bag om vores aktiviteter og tiltag.

Mette Bagterp

Mette er primus motor for vores menuudvikling og samarbejder tæt med Pil for at skabe den bedste og mest nærende børnemad. Med en kandidatgrad i integrerede fødevarestudier og mange års erfaring i branchen, er Mette ekspert inden for allergener og særlige kostbehov. Vi kan derfor lave menuplaner der sikrer, at vi favner alle børn - og det er meget vigtigt for os! Hvis I ønsker at lære mere om vores menuer, eller få generelle råd om børnemad, er Mette jeres go-to person. Hun har uden tvivl et par gode anekdoter på lager, uanset om det handler om frikadeller, makrelmadder eller mere ernæringstung fakta.

Pia Nan Jensen

Pia har været en del af Fru Hansens Kælder helt fra starten og kender derfor alle afkroge af virksomheden. Med hendes ekspertise i tal, har Pia ansvaret for at styre vores bogholderi og regnskaber med sikker hånd.

Pil Ammundsen

Pil er direktør og medstifter af Fru Hansens Kælder. Hvis du har spørgsmål til vores koncept eller ønsker at opstarte frokostordning - er det Pil eller René du skal have fat i. Det er også hende du skal have fat i, hvis du ønsker viden om vores kernekoncept og udvikling af virksomheden. Hun ved lidt om det meste, der har med børnemad at gøre – bl.a. at ca. 50% af alle børn elsker karrysild. Med hendes brede viden og erfaring inden for området, er det også Pil, som i samarbejde med Mette, menuudvikler- og planlægger samt har kontakt til de forskellige økologiske leverandører som vi samarbejder med.

René Michelsen

René er administrerende direktør i virksomheden og kontaktperson for de kommuner som vi arbejder sammen med. Derudover har han det overordnede ansvar for udvikling af virksomheden og for økonomien. Hvis du har spørgsmål til vores koncept eller ønsker at opstarte frokostordning - er det Pil eller René du skal have fat i.