Hej Far og Mor!
Velkommen til Fru Hansens Kælders forældreside. Her kan I finde svar på alt om den mad, vi serverer for jeres børn. Vores mål er at give jer fuld gennemsigtighed og tryghed omkring jeres barns madoplevelse med os.
Følg med på Instagram
Sol og sommer på menuen
Lige nu spiser ungerne sig mætte i vores sommermenu, som er skab med omtanke og omhu for de små maver
Vi ved, hvor vigtigt det er for jer at være trygge ved, at jeres børn får sund og nærende mad i institutionen. Derfor lægger vi stor vægt på at tilberede økologiske og velsmagende måltider, der skaber madglæde hos børnene og samtidig mætter.
Vores team af kokke og ernæringseksperter arbejder hårdt på at sammensætte måltider, der er lækre og rig på nødvendige næringsstoffer til børnenes udvikling.
Med vores sommermenu bringer vi smagen af sommer ind på børnenes tallerkener med retter som kyllingefrikassé, sommerrisengrød, tortilla, lasagnette og spelti-frutti. Sidstnævnte er i øvrigt vores sunde udgave af Risifrutti, lavet på græsk yoghurt, speltkerner og jordbærgrød.
Vi er stolte af at levere maden til jeres børn og sætter en ære i at give dem en god madoplevelse hver dag.
ET TRYGT MÅLTID
Det er vores mål, at så mange børn, som muligt skal kunne tage del i det fælles frokostmåltid – også hvis man ikke spiser kød, lider af allergi eller har særlige kosthensyn. Fru Hansens Kælder tilbyder alternativer, som ligger tæt op ad det de andre børn spiser. Særlige hensyn koordineres mellem forældre og den køkkenansvarlige i institutionen.
Indhold
Produktbladene indeholder ernæringsoplysninger og ingredienslister på alle vores retter
ALLERGENER
Allergene-oversigten viser de mest almindelige allergener, som indgår i vores retter
HALAL
Det er altid muligt at få serveret et halal-venligt måltid
Vores halal-venlige alternetiver passer med det andet tilbehør, der serveres på dagen, så alle kan indgå i det fælles måltid på samme vilkår.
EFTERÅR OG VINTERMENUENS TOP 3
Endnu en gang har vi bedt de dygtige køkkenansvarlige om at tage børnebrillerne på og bedømme maden ud fra børnenes perspektiv.
Dette giver os helt uvurderlig viden om hvordan maden bliver modtaget ude på stuerne og indsigt i børnenes smagspræferencer.
Det bruger vi når vi sammensætter menuerne – det giver os nemlig mulighed for at sammensætte retterne, så vi altid har favoritelementer på menuen. Sådan sikrer vi, at der altid er noget for alle, og ingen går sultne fra bordet.