Vikarmad

Nemt at lave - dejligt at spise

Er jeres køkkenansvarlige på ferie, syg eller har orlov? Ingen grund til bekymring - jeres børn kan stadig få lækker mad, der hverken går på kompromis med smag eller kvalitet. 

Med vores Vikarmadkoncept, kan I få leveret lækker mad til ungerne, som er super nemt og hurtig at tilberede. Alt hvad der skal bruges for at kunne tilberede maden, leveres til institutionen 2 gange ugentligt. De mest komplicerede retter er lavet på forhånd og skal blot opvarmes, mens de lettere opgaver (fx håndtering af grøntsager) gøres i institutionen. De fleste af retterne er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks bedste økologiske producenter, herunder Wooden Spoon, Aarstiderne og Hanegal. 

Hvad skal ungerne spise?

Vores frokostmenu er varieret, spækket med grønt og fuld af børnefavoritter. En ugemenu består af 4 dage med varm mad og 1 dag med smørselv (med lunt tilbehør). Menuen lever naturligvis op til Fødevarestyrelsens anbefalinger og holder en økologiprocent på over 90%. Det er også muligt at tilkøbe mellemmåltider, hvis I skulle have brug for det.

Med vikarmad får I:

• En fast kontaktperson som pr. telefon hjælper med opstart og bestillinger
• Lette og enkle opskrifter
• Hjælp til særlige kosthensyn og allergier
• Ernæringsberegnede menuer
• Billeder af alle menuer til ophængning og forældreinformation
• Økologiregnskab, hvis det ønskes

Kom i gang nu

Ring eller skriv til os, så starter vi processen!

I får en fast kontaktperson hos Fru Hansens Kælder, som hjælper jer i hele vikarperioden. I skal blot finde en vikar til at tilberede og anrette maden.

Er I glade for vikarmaden?

Hvis I gerne vil forsætte på vores frokostordning i en længere periode, kan I overgå til vores 4 ugers menu, som har lidt mere forberedelsesarbejde i køkkenet. I vil få et opstarts- kursus, så I selv har mulighed for at bestille varer og tilpasse menuen til jeres børn. Samtidig vil I få en indføring i de gode arbejdsgange i forhold til lagerstyring og økonomi. 

Spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at ringe til os på 33 14 45 54 eller skriv os en mail